Τι θα γινόταν άραγε αν βάζαμε ένα από τα δημοφιλέστερα tablets της αγοράς στο μπλέντερ; Μιας και το εγχείρημα κρίνεται άκρως επικίνδυνο (και ακριβό) για τους περισσότερους από εμάς, ο Tom Dickinson της Blendtec, γνωστός για τις καταστροφικές του τάσεις, αναλαμβάνει να διαπιστώσει τι θα γίνει αν τοποθετήσουμε όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά tablets στο μπλέντερ.

Θύματα του αυτή τη φορά είναι τα πιο δημοφιλή tablets της αγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών, το Google Nexus 7, το Kindle Fire HD και βέβαια το iPad Mini.

Είναι βέβαια δύσκολο να διακρίνουμε ποια συσκευή τα πήγε καλύτερα στην παράλογη αυτή δοκιμή, αφού όχι μόνο ο Tom τα έσπασε στη μέση προκειμένου να χωρέσουν στο μπλέντερ, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι συσκευές έγιναν στην κυριολεξία σκόνη.

Σκοπός βέβαια του βίντεο δεν είναι η δοκιμή της αντοχής τους. Στην πραγματικότητα αυτό είναι μέρος μια σειράς βίντεο με τίτλο «Will it Blend?» μέσω των οποίων ο Tom Dickinson, ιδρυτής της Blendtec η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μπλέντερ, διαφημίζει τα προϊόντα της εταιρείας του.

Από τις λεπίδες των Blendtec έχουν κατά καιρούς περάσει διαφόρων ειδών αντικείμενα, από λάμπες, μαγνήτες, παιχνίδια υπολογιστή, όπλα airsoft μέχρι κινητά τηλέφωνα και tablets.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του iPhone 5 μάλιστα είχε δημοσιεύσει ένα παρόμοιο βίντεο με «πρωταγωνιστές» το iPhone 5 και το Samsung Galaxy SIII.

Όπως και να έχει όμως για τους λάτρεις της τεχνολογίας το εγχείρημα αυτό είναι αρκετά «επίπονο».

Δείτε το βίντεο…