Η Media Markt, Νo1 εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, υποδέχθηκε το κοινό στο ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρείας στο Μαρούσι.

Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί σημείο αναφοράς για προϊόντα νέας τεχνολογίας, αφού συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες, όλα τα brands, σε ένα σημείο, στις καλύτερες τιμές.

Η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη ημέρα της νέας εποχής για την εταιρεία ήταν μεγάλη. Οι φίλοι της Media Markt περιπλανήθηκαν στους νέους χώρους του ανανεωμένου καταστήματος, απολαμβάνοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσαν τα διαδραστικά terminal όπου οι επισκέπτες συνδύαζαν την on line αγοραστική εμπειρία με τις παροχές του καταστήματος.

Ο γνωστός chef Giorgio Spanakis δημιούργησε μοναδικές γεύσεις για τους παρευρισκόμενους, ενώ οι πιο δραστήριοι από αυτούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενέργεια Garmin Fitness & Wearable κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθαν τα μυστικά της σωστής εκγύμνασης από εξειδικευμένους επαγγελματίες τους κλάδου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η επίδειξη drone στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος το Σάββατο 20/06.

Η Media Markt έχοντας σταθερά ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών δημιούργησε ένα χώρο που προσφέρει μοναδική αγοραστική εμπειρία πάντα τις πιο τζάμπα τιμές.

medmarkt1

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος Apple.

medmarkt2

Πολυχώρος άθλησης και υγείας.

medmarkt3

O chef Giorgio Spanakis δημιουργεί ξεχωριστές γεύσεις για τη Media Markt.

medmarkt4

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τους νέους χώρους του καταστήματος.