Αν και καμία λήψη από την τηλεοπτική κάλυψη δεν έδειξε ξεκάθαρα το τι συνέβη μεταξύ του Κιελίνι και του Σουάρες, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγη ώρα αργότερα δικαιώνουν τον αμυντικό της εθνικής Ιταλίας που διαμαρτυρήθηκε υποστηρίζοντας πως ο επιθετικός της Ουρουγουάης τον δάγκωσε.

Το σημάδι στον ώμο του Κιελίνι είναι ξεκάθαρο και μάλλον δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης…

Μιλώντας μετά το ματς στο οποίο η Ιταλία ηττήθηκε 1-0 και αποχαιρέτησε τη συνέχεια του Μουντιάλ, το θύμα της επίθεσης ξεσπάθωσε εναντίον του σέντερ φορ της Λίβερπουλ που στο παρελθόν είχε επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά αλλά και των ποδοσφαιρικών αρχών που μοιάζουν να τον καλύπτουν.

«Η αποβολή του Μαρκίζιο και η μη αποβολή του Σουάρες έκριναν το ματς. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσο ήμασταν 11 εναντίον 11 είχαμε τον έλεγχο και η Ουρουγουάη δεν ήταν επικίνδυνη. Προφανώς με 10 παίκτες στα τελευταία 30 λεπτά ήταν δύσκολο και υποφέραμε, ενώ τιμωρηθήκαμε από μία στημένη φάση. Ο Σουάρες είναι φίδι και την γλιτώνει γιατί η FIFA θέλει να προστατεύσει τα αστέρια της. Θέλω να δω αν έχουν το κουράγιο να τον τιμωρήσουν μέσω του βίντεο. Ο διαιτητής είδε το σημάδι από την δαγκωνιά αλλά δεν έκανε τίποτα».

Πηγή: Sport-fm.gr