Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι από τους παγκόσμιου βεληνεκούς αθλητές που του αρέσει ο κόσμος να ασχολείται με τα όσα κάνει και όσα ενδέχεται να κάνει στο μέλλον. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει το γεγονός πως είναι σταρ που «τραβάει» επάνω του την προσοχή των media, μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί κουβέντα γύρω από το όνομά του και σε κάποιες περιπτώσεις να τρολάρει.

Τώρα, που το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι άγνωστο, καθώς ακόμη δεν έχει κλείσει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του, ο Σουηδός επιθετικός έχει αρκετό χρόνο να κάνει το δικό του… παιχνίδι στα social media. Μετά την «ανακοίνωση» ότι πάει στην Τζένοα, κάτι που άπαντες κατάλαβαν ότι το είχε κάνει για πλάκα, τώρα έκανε γνωστό στον κόσμο πως θα βάλει τα πράσινα και θα επαναπατριστεί για λογαριασμό της Χάμαρμπι.

Το παράξενο δεν είναι ότι θα επιστρέψει στη χώρα του, αλλά ότι δεν θα γίνει για την αγαπημένη του Μάλμε, αλλά για μια από τις ομάδες της Στοκχόλμης, η οποία την επόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League. Βεβαίως, διαχρονικά η Χάμαρμπι είχε -και έχει- στις τάξεις τους πολλούς παίκτες, παιδιά μεταναστών (όπως εκείνος), ωστόσο δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι θα ήταν στις προτιμήσεις του.

Ο Ζλάταν δημιούργησε… πανικό, με ανάρτησή του στα social media το πρωί της Τρίτης (26/11), όταν ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η φανέλα του συλλόγου με το όνομά του στο πίσω μέρος, με το υλικό να παραπέμπει σε αυτά που οι σύλλογοι χρησιμοποιούν για ανακοινώσεις.

 

View this post on Instagram

 

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Από πλευράς Χάμαρμπι, ο εκπρόσωπος Τύπου, Λοβ Γκούσταφσον, ανέφερε επί του θέματος: «Μας εξέπληξε κι εμάς αλλά δεν έχουμε κάτι να πούμε αυτή τη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι…».

Τα media της Σουηδίας, πάντως, αναφέρουν ότι εκπρόσωπο της Χάμαρμπι βρέθηκαν πρόσφατα στο Λος Άντζελες για να συναντήσουν τον Ιμπραΐμοβιτς.