Ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στον ΠΑΟΚ και τώρα φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο που τον κατέγραφε μετά το παιχνίδι της Παλμέιρας με τη Σάο Πάολο και του το άρπαξε, στη συνέχεια όμως κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει ακόμη και με ποινή… έξι αγωνιστικών.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Παλμέιρας πήγε μετά το τέλος του αγώνα να δώσει μια φανέλα της ομάδας του στον διαιτητή, ο οποίος εκείνη την ώρα μιλούσε με τον CEO της Σάο Πάολο. Ο ρέφερι αρνήθηκε ευγενικά το δώρο του Φερέιρα, ο οποίος είδε ότι εκείνη τη στιγμή κάποιοι τον κατέγραφαν με τα κινητά τους.

Έτσι, πλησίασε σε έναν από τους δημοσιογράφους και του άρπαξε το κινητό δείχνοντας τον εκνευρισμό του, πριν του το επιστρέψει χάρη και στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Αμέσως μετά, ο Φερέιρα ενημερώθηκε ότι ο δημοσιογράφος, ο οποίος δουλεύει στην Globo Esporte, είχε διαπίστευση και είχε κάθε δικαίωμα να βρίσκεται στον χώρο, οπότε κάλεσε τον υπεύθυνο του Μέσου για να απολογηθεί, ενώ στις δηλώσεις του είπε τα εξής…

«Για να διευκρινίσω, επειδή σε όλους εδώ αρέσει να μετατρέπουν ένα ποτήρι νερό σε καταιγίδα, υπήρξε μία συζήτηση εδώ, μεταξύ εμένα, του αθλητικού μας διευθυντή κι ενός εκ των διαιτητών της αναμέτρησης. Και υπήρχαν άνθρωποι, δεν ξέρων αν ήταν ρεπόρτερ, που τραβούσαν με τα κινητά τους. Απολογούμαι αν ξεπέρασα τα όρια. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς σήμερα όλοι μα όλοι είχαν κάμερες. Υπάρχουν πράγματα που ο Τύπος δεν χρειάζεται να ξέρει. Αλλά πριν γίνει καταιγίδα, υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, οπότε απλά κάνω αυτή τη διευκρίνιση».

Το θέμα, πάντως, ενδέχεται να μην κλείσει εδώ, αφού ο Φερέιρα, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, κινδυνεύει με αποκλεισμό από ένα μέχρι και… έξι παιχνίδια.