Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τη Μακάμπι Χάιφα που τον έβγαλε νοκ άουτ από τη συνέχεια του Champions League κι ενώ το κλίμα είναι βαρύ και αβέβαιο αναφορικά με το μέλλον του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την λίστα των παικτών του που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 4 και 11 Αυγούστου.

Νέο πρόσωπο είναι το μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά κι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Σε σύγκριση με την λίστα για τους αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα απουσιάζουν οι Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Δεν υπολογίζονται επίσης για τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων οι Μπα, Χασάν, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Φαντιγκά και Κρίστινσον, όπως συνέβη και στα προκριματικά του Champions League. Στη λίστα δεν συμπεριελήφθη και ο Ντορόν Λάιντνερ, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (29/7) από τους ερυθρόλευκους.

Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 11 Αυγούστου.

Να σημειώσουμε πως επιτρέπονται δύο αλλαγές στην λίστα, αρκεί να γίνουν μέχρι και 24 ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου ματς.

Αναλυτικά η λίστα:

ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.