Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Άντραζ Σπόραρ στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει υπογράψει και ανακοινωθεί, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκε και ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος σύντομα θα είναι -κι αυτός- και επισήμως παίκτης των πράσινων.

Το όνομα του Σλοβένου εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου ήρθε την Πέμπτη (28/7) στο προσκήνιο για τους κυπελλούχους Ελλάδας, οι οποίοι δεν άργησαν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, με την ΠΑΕ να το επιβεβαιώνει το πρωί της Παρασκευής (29/7).

Αυτή η συμφωνία, λοιπόν, πολύ σύντομα θα είναι και επίσημη, με τον 28χρονο εξτρέμ να τίθεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ο Βέρμπιτς ήρθε στην Αθήνα και πλέον απομένουν ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κάτι που περιμένει και ο ίδιος πριν πει όσα θέλει για τη νέα του ομάδα, αφού μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν λιτός, λέγοντας πως «ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος αλλά θα ήθελα να πω περισσότερα όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις».