Σε απεργία σκέφτονται να κατέβουν οι Σκοτσέζοι διαιτητές σαν αντίδραση στη κριτική που τους ασκείται τις τελευταίες εβδομάδες και οι Σκοτσέζικη ομοσπονδία ετοιμάζεται να απαντήσει με εισαγωγές διαιτητών.

Ξένους διαιτητές ετοιμάζεται να εισάγει η Σκοτσέζικη ομοσπονδία σε απάντηση στην απεργία που έχουν στα σκαριά οι Σκοτσέζοι διαιτητές.

Οι διαιτητές είναι έτοιμοι να κατέβουν σε απεργία σαν αντίδραση στην κριτική που τους ασκείται τις τελευταίες εβδομάδες και παρόλο που ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε ότι κατανοεί και σέβεται τον λόγο της απεργίας τους, ετοιμάζεται να φέρει ξένους διαιτητές για την επόμενη αγωνιστική.

Πρώτη προτεραιότητα για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας είναι η διεξαγωγή των αγώνων, ούτως ώστε να μην φθαρεί η εικόνα και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και για αυτό θα εισάγει διαιτητές.

Τέλος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε πως θα στηρίξει στον αγώνα τους Σκοτσέζους διαιτητές, ώστε να επιτευχθούν οι θεσμικές αλλαγές που ζητούν και να σταματήσει η κριτική που τους ασκείται, αλλά θα εξασφαλίσει παράλληλα την διεξαγωγή των αγώνων.
πηγή: gazzetta