Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για το φημισμένο τουρνουά Γουίμπλεντον, στο οποίο Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα ήθελαν να έχουν ανάλογες εμφανίσεις με το Roland Garros και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά.

Όσον αφορά τον Τσιτσιπά, ο οποίος θα είναι στο Νο 3 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Αμερικανό, Φράνσις Τιαφόε. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Ρομπέρτο Καρμπάς Μπαένα και τον Βάσεκ Ποσιπίλ, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Κάρεν Κατσάνοφ και στον 4ο γύρο με τον Aλεξ Ντε Μινόρ.

Εάν όλα πάνε βάσει λογικής, στα προημιτελικά ο «Tsitsifast» θα βρει πιθανότατα μπροστά του τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, ενώ το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και πρόσφατο θριαμβευτή στο Γαλλικό Όπεν, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα τον βρει μπροστά του στα ημιτελικά.

Στο μεταξύ, στις γυναίκες, την Αράντχα Ρους θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της η Σάκκαρη. Η 30χρονη Ολλανδέζα είναι Νο 84 στον κόσμο και ειδικεύεται κυρίως στο διπλό γυναικών και λογικά δεν αποτελέσει πρόβλημα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η 25χρονη θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη νικήτρια του ζευγαριού Ρότζερς – Στόσουρ. Στον τρίτο γύρο πιθανή αντίπαλος είναι η Έλενα Ριμπάκινα, ενώ αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τις «16», τότε θα έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς πιθανή αντίπαλος είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο2 του ταμπλό.