Με γκολ του Στίφλερ η ΑΕΛ πήρε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και είναι στο -1 από τη 12η θέση πλέον.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από την αρχή, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό. Το καλό για αυτούς, πάντως, ήταν ότι δεν κινδύνευαν κιόλας, αφού μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήθελαν σαν τρελοί τη νίκη, αλλά αυτό δεν το έδειχναν με την απόδοσή τους.

Κι όμως, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 41′ συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με την κοντινή προβολή του Στίφλερ μετά την απόκρουση του Μανδά στην κεφαλιά του Ντουρμισάι (0-1). Και αμέσως μετά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στάθηκαν τυχεροί στο δοκάρι που είχαν οι Περιστεριώτες με την κοντινή κεφαλιά του Μανούσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε με στόχο να ισοφαρίσει και είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά οι Μανούσος και Μουνίθ δεν βρήκαν στόχο. Οι γηπεδούχοι, για τους οποίους τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο τερματοφύλακας Μανδάς, προσπαθούσαν αλλά δεν ήταν όσο καλοί έπρεπε, με την ΑΕΛ να κρατάει το 0-1, να παίρνει μεγάλη νίκη, να ανεβαίνει προτελευταία αφήνοντας ουραγό τον Παναιτωλικό και να αυξάνει, έτσι, τις ελπιδες της για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ατρόμητος: Μανδάς (71′ Θεοδωρακάκης), Γκάλο, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58′ Μουνίθ), Ενσικουλού (37′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71′ Μάτιτς), Μανούσος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι (64′ Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός (64′ Νικολιάς), Ακούνια (88′ Γκράουρ), Μπεν-Χατίρα (75′ Ζίζιτς), Ντουρμισάι (88′ Μιλοσάβλιεβιτς).