Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στο αποψινό φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντνίπρο, παρά την ήττα με 1-0, αλλά και γενικότερα στην προετοιμασία, εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ωστόσο, έδειξε προβληματισμένος για τις αντιδράσεις στα στημένα και είπε πως ελπίζει να είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα στο επόμενο της παιχνίδι η ομάδα του. Ακόμη, ερωτήθηκε για τα μεταγραφικά και επισήμανε ότι έχει μάθει να δουλεύει με το υλικό που έχει και πως ξέρει τη δουλειά της η διοίκηση.

«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά, με διπλές προπονήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μπορούν να γίνουν λάθη πολλά, αλλά εάν είναι ξεκούραστα τα παιδιά αυτά τα λάθη δεν θα τα κάνουμε. Νομίζω ότι σε αυτό τον αγώνα κάναμε αρκετά λάθη στον άξονα, κι αυτό το πληρώνεις, η ψυχολογία είναι κακή μετά από τέτοια λάθη, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο κυνηγήσαμε το γκολ και μόνο ότι ο αντίπαλος έκανε καθυστέρηση αυτό λέει πολλά για μας», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Τους είπα και σήμερα ότι δεν θα ασχοληθούμε με τα στημένα, ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και σε αυτό τον τομέα. Πρέπει αυτά τα παιδιά να μάθουν να παίζουν παντού. Είδατε ότι βάλαμε σε διαφορετικές θέσεις Ποζατζίδη και Κουλούρη. Πρέπει να τα δω όλα τα παιδιά παντού. Εάν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα θα παίζαμε αλλιώς. Μας ενδιαφέρει, αλλά αλλού είναι το βασικό μας ενδιαφέρον. Καλό είναι να γίνονται λάθη για να τα διορθώνουμε. Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί πολύ. Έκαναν πράγματα που δεν τα περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πρέπει να καβαλήσουν το καλάμι και είναι εύκολο να έρθει η έπαρση. Κι αυτό είναι δική μου δουλειά».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα μεταγραφικά και ανέφερε: «Έμαθα να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, αυτά τα γνωρίζουν όλοι εκεί πάνω το τι γίνεται. Εμείς γνωρίζουμε αυτά κι αυτοί τι δουλειά πρέπει να κάνουν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο αυτή την στιγμή».

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ από πέναλτι και όταν τέθηκε το θέμα ότι δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, είπε:
«Δεν θα υπάρξει τέτοιο πράγμα και διαμαρτυρίες από τα παιδιά».

Πηγή: Sport-fm.gr