Το ΟΑΚΑ, το Καραϊσκάκη, αλλά και η Αγιά Σοφιά βρίσκονται μεταξύ των υποψήφιων γηπέδων για τον τελικό του Europa Conference League το 2023.

Το πλάνο που είχε συζητηθεί από τις αρχές Ιουλίου ήταν να μην αποσυρθεί ο φάκελος για τον τελικό της διοργάνωσης. Τελική απόφαση θα ληφθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ, που θα γίνει στις 27 Ιουλίου.

Συμφωνήθηκε να μείνει ο φάκελος για τον τελικό του Europa Conference League 2023. Αυτό που είναι να αλλάξει είναι η έδρα του τελικού. Στην ΕΠΟ διαπίστωσαν πως το Παγκρήτιο θέλει αρκετές εργασίες και δεν υπάρχει η ανάλογη κινητικότητα από τους αρμόδιους φορείς της πόλης. Έτσι θα ζητηθεί από την UEFA να εγκρίνει άλλο γήπεδο στην Αθήνα όμως.

Όπως προκύπτει τα τρία υποψήφια γήπεδα είναι των ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη αλλά και της Αγιάς Σοφιάς, του νέου γηπέδου της ΑΕΚ δηλαδή. Το γήπεδο που θα… προκριθεί προφανώς θα είναι ένα και επί της τελικής εισήγησης θα γίνει πιθανώς και σχετική ψηφοφορία.

Σχετικά με την Αγιά Σοφιά σύμφωνα με την Live Sport η ΕΠΟ προτίθεται να προτείνει στην UEFA να φιλοξενήσει εκεί τον τελικό του 2022 ή του 2023 του Europa Conference League. Από πλευράς ΕΠΟ πάντως δεν προκύπτει να υπάρχει τελική απόφαση.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS