«Υπομονή για ονόματα και διευθύνσεις»

Η ανακοίνωση του Άρη για την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
21:53
25/11/2013
«Υπομονή για ονόματα και διευθύνσεις»
1
loading

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην απόρριψη της αίτησης υπαγωγής του Άρη στον πτωχευτικό κώδικα εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί προσωρινό εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται.

Μάλιστα, φωτογραφίζει πρόσωπα που θέλουν να επωφεληθούν απ’ αυτή την κατάσταση, τονίζοντας πως σύντομα θα… μιλήσουν με ονόματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η σημερινή απόφαση αποτελεί προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η εταιρία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την προάσπιση των συμφερόντων της όλα τα ένδικα μέσα ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου κρίνοντας ότι τα ουσιαστικά επιχειρήματά της, σε συνδυασμό με την αδιάκοπη προσπάθεια σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δημιουργούν την ακλόνητη πεποίθηση περί τελεσίδικης ευόδωσης της προσπάθειάς μας.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο δρόμος για την εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι ανηφορικός, τη στιγμή που αποτελεί την πρώτη ποδοσφαιρική αθλητική ανώνυμη εταιρία που επιδιώκει την εξυγίανσή της μέσω της ικανοποίησης των απαιτήσεων των πιστωτών της και όχι μέσω άλλων διαδικασιών που δεν συνάδουν με την ιστορία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πιστωτών μας έχει ήδη συμβληθεί και ρυθμίσει την απαίτησή της ανεξαρτήτως από την επικύρωση της συμφωνίας από το Δικαστήριο. Οι ανωτέρω ρυθμίσεις θα εξακολουθήσουν να τηρούνται στο ακέραιο, χωρίς να διακόπτεται η διαρκής προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να συμβληθεί με το σύνολο των πιστωτών της, ώστε αφενός να ικανοποιηθεί το σύνολο αυτών μέσω συναινετικής διαδικασίας και αφετέρου να επιτευχθεί η ουσιαστική εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να μην επηρεάζεται από τις αναλήθειες που έχουν αφετηρία εκείνους που ευθύνονται σε μέγιστο βαθμό για τη δημιουργία της σημερινής κατάστασης. Είναι οι ίδιοι που από το καλοκαίρι επενδύουν στην απαξίωση της ομάδας και στη δημιουργία τεχνιτής κρίσης, προκειμένου να βρουν «κερκόπορτα» για να επανέλθουν στα κοινά.

Η εξίσωση, αποσταθεροποίηση της ομάδας +ήττες= αλλαγή διοίκησης είναι γνωστή από το πρόσφατο παρελθόν και γνωρίζουμε τόσο τους εμπνευστές της όσο και τους οπαδούς της.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από επενδυτή και επ’ αυτού θα τοποθετηθούμε συντόμως. Όλα τα άλλα μοντέλα, τα οποία τα δημιούργησαν λαοπλάνοι παράγοντες, προκειμένου να ποδηγετήσουν του ΑΡΗ είναι θνησιγενή. Για τα ονόματα και τις διευθύνσεις λίγη υπομονή».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ανετος

    \"τη στιγμή που αποτελεί την πρώτη ποδοσφαιρική αθλητική ανώνυμη εταιρία που επιδιώκει την εξυγίανσή της μέσω της ικανοποίησης των απαιτήσεων των πιστωτών της και όχι μέσω άλλων διαδικασιών που δεν συνάδουν με την ιστορία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.\" το άρθρο 44 μάλλον το ξεχάσατε... όσο για την πρώτη, μάλλον πρέπει να ρωτήσετε το συμπολίτη, που έχει εξοφλήσει όλους τους δανειστές και χρωστάει μόνο στο κράτος στο οποίο πασχίζει να πληρώσει, χωρίς αυτό να το θέλει..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει