Οκτώ λεπτά που έμοιαζαν με… αιώνα ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση του Κύργια με τον Μαρινάκη στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη (2-0).

Όλοι όσοι ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ή παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση «πάγωσαν» με την εικόνα του αναίσθητού νεαρού αμυντικού του «τριφυλλιού».

Οι εικόνες με τους Ζέκα και Μέντες να φωνάζουν, όπως και του Καπίνο που δεν άντεξε να βλέπει τον φίλο του σε αυτή την κατάσταση, ήταν ανατριχιαστικές.

Ο επικεφαλής του «πράσινου» ιατρικού επιτελείου, Παναγιώτης Κουλουμέντας, μαζί με τους φυσιοθεραπευτές Βασίλη Οικονομίδη και Κωνσταντίνο Δευτεραίο έκαναν το… σπριντ της ζωής τους για να φτάσουν έγκαιρα και να επαναφέρουν τον Μαρινάκη.

Ο κ. Κουλουμέντας χρειάστηκε ένα ειδικό εργαλείο για να μπορέσει να ανοίξει το στόμα του παίκτη και, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού ματς, λίγα δευτερόλεπτα να αργούσαν και θα ήταν αργά!

Ο νεαρός διεθνής υπέστη μόνο μία διάσειση και για αυτό τον λόγο αντέδρασε, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Τελικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο.

Η πρώτη αντίδραση του Μαρινάκη, μετά τις ερωτήσεις που του έκαναν οι γιατροί για να δουν αν έχει ξεπεράσει τη διάσειση, ήταν να μάθει πόσο έληξε το παιχνίδι. «Σας θυμάμαι όλους, πείτε μου μόνο πόσο ήρθε το ματς», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Ο παίκτης έμεινε τελικά στο νοσοκομείο μαζί με τον κ. Κουλουμέντα, ενώ τον επισκέφτηκαν οι κ.κ. Νταμπίζας και Σαραβάκος. Το βράδυ πήγαν και οι γονείς του στη Θεσσαλονίκη και λογικά σήμερα θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου τον περιμένουν οι συμπαίκτες του με μία τεράστια αγκαλιά.

Πηγή: sport-fm.gr