Με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να συνδιοικεί με τον Γιάννη Αλαφούζο τον Παναθηναϊκό, ο Mr MIG τόνιζε πως στηρίζει όπως έκανε και επί Πατέρα, αλλά μέχρι εκεί…

«Στηρίζω αλλά όχι και συνδιοικώ», ήταν τα λόγια του Ανδρέα Βγενόπουλου σε συνεργάτες του, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Mr MIG να είναι μαζί με τον Αλαφούζο στην κεφαλή της ΠΑΕ.

Και η αλήθεια είναι πως οι δύο επιχειρηματίες έχουν καλή σχεσή, αλλά ουδείς γνωρίζει επίσης πως παίρνονται οι αποφάσεις στον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και τις μελλοντικές του βλέψεις, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, το δημοσίευμα έλεγε πως ο Mr MIG περιμένει στη… γωνιά για να κάνει την κίνησή του και να βγει ξανά στην επιφάνεια των δρώμενων της ΠΑΕ.

«Ο Βγενόπουλος έχει καλή σχέση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και τον στηρίζει όπως είχε στηρίξει τον Νικόλα Πατέρα. Στο μοναδικό κομμάτι που έκανε εισήγηση στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ήταν στο θέμα του Τσάκα και του πρίγκιπα και το πως να χειριστεί την υπόθεση», ήταν τα λόγια του Βγενόπουλου στο κοντινό του περιβάλλον.

Πηγή: Sport-fm.gr