Σημαντικές ελλείψεις θα έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Πλατανία στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 20:00). Κίνδυνος να ξεμείνουν από στόπερ οι «πράσινοι».

«Βουτιά» στα δύσκολα με το καλημέρα για τον Φάμπρι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι απουσίες χρήσιμων ποδοσφαιριστών που θα έχει ο Ισπανός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά(Τετάρτη 20:00), του… δένουν τα χέρια. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» αν και ακόμη δεν ξέρει την ομάδα του, δεν θα έχει στη διάθεση του κάποιους από τους σημαντικότερους παίκτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα εστιάζεται στην άμυνα.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο Ζέκα ταλαιπωρείται από ίωση και θα είναι εκτός αποστολής σίγουρα. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα αγωνιστούν και οι Σπυρόπουλος και Βελάσκες. Μιας και ο αριστεροπόδαρος μπακ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, εγκατέλειψε το πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Ο Βενεζουελάνος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξί δικέφαλο και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Αυτό, πρακτικά, μετά και την εξέλιξη με τον Βύντρα και τον Μπουμσόνγκ που θα είναι εκτός αποστολής αφού ουσιαστικά «τελείωσαν» από τον Παναθηναϊκό, σημαίνει πως οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να μείνουν στο παιχνίδι αυτό με έναν μόλις διαθέσιμο στόπερ. Κι αυτός, είναι ο πιτσιρικάς, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο οποίος θα έχει αριστερά τον Χουχούμη, δεξιά τον Μαρίνο ή τον Γιούρκα και παρτενέρ έναν εν των Σο και Λαγού σε μια αναγκαστικά πειραματική άμυνα, σε έναν θεσμό, που είναι και ο τελευταίος στόχος για την σεζόν…

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ελεύθερο δίτερμα υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, Φάμπρι.

Πηγή: Sport-fm.gr