Κύμα αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό, αφού μετά το τέλος του Μπουμσόνγκ που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Βύντρα έφυγε από την Παιανία πριν καν αρχίσει η προπόνηση!

Οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές στο ρόστερ που ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Τρίτης, φαίνεται πως εφαρμόζονται πάρα πολύ γρήγορα.

Ο Μπουμσόνγκ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έρθει το τέλος της συνεργασίας τους, χωρίς να γνωστοποιηθούν (προς το παρόν) περισσότερες λεπτομέρειες της αποδέσμευσης (οικονομικές).

Λίγη ώρα αργότερα και μετά την συμφωνία αποδέσμευσης με τον Γάλλο, ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού «τελείωσε», αφού ο Λουκάς Βύντρα, αποχώρησε από την προπόνηση πριν καν αυτή αρχίσει πηγαίνοντας στα γραφεία της ΠΑΕ.

Προφανώς, είτε βρέθηκε η χρυσή τομή και φεύγει ως ελεύθερος, είτε (το πιθανότερο) θα του δοθεί άδεια μέχρι να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει στη… γωνία. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής μπακ, δεν δέχονταν την μείωση αποδοχών (μέχρι χθες) που του είχε προταθεί.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, πληροφορίες θέλουν εντός της ημέρας να έρχεται και το τέλος του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει σε ιταλική ομάδα. Αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο, φέρεται να είναι η Κιέβο Βερόνα η οποία έχει σκοπό να τον πάρει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Οι αποχωρήσεις δεν αφορούν μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη της διοίκησης, αφού ο Γόντικας αποτελεί κι αυτός παρελθόν από τους «πράσινους», ενώ οι «εκκαθαρίσεις» θα συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας ούτως ώστε η «αποβαρδινογιαννοποίηση» να «εκτελεστεί» όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα…

Πηγή: Sport-fm.gr