Το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού φρόντισε να «ανεβάσει» ένας μικρός αριθμός ομογενών που συνάντησαν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο της Κολωνίας.

Κάποιοι από αυτούς συνομίλησαν με τους ερυθρόλευκους ζητώντας τους να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Σάλκε για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς θα είναι κάτι που θα τους κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Φουστέρ και Αμπντούν ήταν στο επίκεντρο, με τον τελευταίο να… κερδίζει τη μάχη λόγω της αγωνιστικής φόρμας που βρίσκεται στις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

«Νικήστε τους για εμάς», ήταν η παράκληση τους προς τους παίκτες των ερυθρολεύκων, από τους οποίους αναζητούν μια… εκδίκηση για τα όσα λέγονται και γράφονται στην Γερμανία τους τελευταίους μήνες λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε ζητήσει από τους παίκτες του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μάρινάκης μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, όταν τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση με τη Σάλκε καθώς θα είναι κάτι πολύ καλό για τους ίδιους, τον σύλλογο αλλά και την Ελλάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr