Από την απόδοση της Σάλκε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Χουμπ Στέφενς. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον ορισμό Ολλανδών διαιτητών (Ολλανδός είναι ο ίδιος αλλά και αρκετοί παίκτες του) προτίμησε να απαντήσει με αρκετή δόση χιούμορ.

«Εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε η έκβαση του αγώνα. Είναι ένας αγώνας εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο προπονητής της Σάλκε, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν τον ενοχλεί η κριτική την οποία δέχεται:

«Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα την κριτική την δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει όμως».

Όπως είναι μάλλον φυσικό, ο Στέφενς δεν απάντησε στο αν βλέπει να μπαίνουν πολλά γκολ στο ματς: «Δεν ξέρω, δεν είμαι Θεός. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις», σχολίασε ενώ με χιούμορ απάντησε στο αν θεωρεί πως έχει σημασία το γεγονός πως οι διαιτητές του αγώνα θα είναι Ολλανδοί:

«Μην την κάνετε καν αυτήν την ερώτηση, δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον η UEFA αποφάσισε να βάλει ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά», σχολίασε ξεσπώντας παράλληλα σε γέλια.

Πηγή: Sport-fm.gr