Μπορεί η διοίκηση της Άρσεναλ να έκανε σαφές, μέσω του εκτελεστικού διευθυντή Ιβάν Γκαζίδη, την πρόθεσή της να δεσμεύσει για πολλά χρόνια ακόμα τον Αρσέν Βενγκέρ, όμως ο ίδιος ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ξεκαθάρισε ότι δε θεωρεί επίκαιρη την κουβέντα για ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συμφωνία του Αλσατού προπονητή με τους Λονδρέζους λήγει το 2014 και οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα ότι ο Βενγκέρ θα συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου μακροχρόνια.

Ωστόσο εκείνος δε θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε βιασύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού προέχει η αγωνιστική πορεία της ομάδας στο παρόν: «Έχω δύο χρόνια ακόμα. Αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον και νομίζω ότι έχω δείξει την αφοσίωσή μου στο κλαμπ στο παρελθόν. Προς το παρόν δε θέλω να συζητήσω για το μέλλον, θέλω απλά να πάμε καλά αυτή τη σεζόν», τόνισε ο 62χρονος προπονητής.

Εξάλλου, παρότι αριθμεί ήδη 16 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου, ξέρει ότι η θέση του και η προσφορά του κρίνονται ανά πάσα στιγμή: «Τα δύο χρόνια είναι μεγάλο διάστημα στη συγκεκριμένη δουλειά. Πρέπει να δούμε αν θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά. Αν όχι, τότε θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου».

Τέλος, ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στα χρόνια που… βαραίνουν ως παράγοντα που δεν του επιτρέπουν να ανανεώσει ακόμα: «Πρέπει να συνεκτιμήσω ότι στην ηλικία μου πρέπει να υπολογίζεις συνεχώς αν έχεις τη φυσική κατάσταση, την επιθυμία και την αφοσίωση που απαιτεί αυτή η δουλειά».

Πηγή: sport-fm.gr