Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, αλλά ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια τουλάχιστον μέχρι τον χειμώνα, με την κλήρωση των ομίλων του Europa League να είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά θέματα στην ατζέντα των ανθρώπων του. Παράλληλα, τρέχουν και οι μεταγραφές, με τις τελευταίες ώρες της θερινής περιόδου να αναμένονται «καυτές».

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν ως άμεση προτεραιότητα να τελειώσουν θετικά την υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, με τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, αυτή ίσως να μην είναι και η τελευταία κίνησή τους…

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος» του Βορρά ίσως προχωρήσει σε ακόμη μια κίνηση, που θα δημιουργήσει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, καθώς θα είναι… από το πάνω ράφι. Λέγεται ότι ίσως θα είναι στα χαφ, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Μάλιστα, φέρεται οι επαφές να έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ υπάρχει και το θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με πολλές ομάδες να καλοβλέπουν την περίπτωση του Σέρβου φορ. Όπως κυκλοφόρησε χθες και επιβεβαιώνεται από τις εφημερίδες Record και A’ Bola, το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι υπαρκτό.

Πάντως, τα 7 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να πρόσφεραν οι Πορτογάλοι (για δεύτερη φορά μάλιστα έκαναν πρόταση) δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ, ούτε κάλυπτε τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του «Πρίγιο». Όπως και στην περίπτωση της Μπορντό, αλλά και σε μερικές ακόμη προτάσεις, η απάντηση ήταν αρνητική για παραχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Μόνο εάν καλυφθεί η ρήτρα θα υπάρχουν εξελίξεις, εφόσον πάντα το επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης. Από τη φωτογραφία που «ανέβασε» εκείνος στον λογαριασμό του στο Instagram, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο.