Χαλαρός, ομιλητικός, φιλικός, με διάθεση για χιούμορ και έτοιμος να δεχθεί συμβουλές από τους παίκτες του! Με λίγα λόγια ένας διαφορετικός Ντούσαν Μπάγεβιτς! Αυτόν βλέπουν οι παίκτες του Ατρόμητου στις ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι, κάτι που τους έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Ντούσκο θα ήταν απόμακρος, απόλυτα τυπικός και αυστηρός μαζί τους.

Κι όμως φαίνεται ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει αρχίσει –εκτός από τα θεμέλια ενός νέου Ατρόμητου- να «χτίζει» και μια αρκετά καλή σχέση με τους νέους του ποδοσφαιριστές και ενός οικογενειακού κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαφορετικής προσέγγισης του Ντούσαν Μπάγεβιτς; Σε μια κουβέντα με τους παίκτες του ο Μπάγεβιτς αναρωτήθηκε εάν θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα στην προπόνηση και μάλιστα δεν… δίστασε να τους καλέσει να του εκφράσουν τον προβληματισμό τους και να συζητήσουν μαζί του εάν έχουν κάποια απορία ή θέλουν να κάνουν κάποια παρατήρηση.

Εκεί που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραμένει τυπικός και απόλυτος όμως είναι το πρόγραμμα της ομάδας. Η προπόνηση αρχίσει αυστηρά την ώρα που έχει ορίσει και ολοκληρώνεται την προκαθορισμένη ώρα. Στόχος του να τηρείται το πρόγραμμα και οι παίκτες του να μπορούν να παίρνουν και ανάσες μεταξύ των προπονήσεων.

Πηγή: sport-fm.gr