Δύο προπονητές φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη διαδοχή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η διοίκηση της ΚΑΕ φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Κρις Φλέμινγκ και τον Ηλία Ζούρο, περιμένοντας πλέον να επιλέξει έναν από τους δύο για το χρίσμα.

Πρόκειται για προπονητές με ανάλογο προφίλ, νέους σε ηλικία, αλλά ήδη με περγαμηνές. Ο 42χρονος Αμερικανός έχει παρουσιάσει σπουδαίο έργο στην Μπάμπεργκ, διαθέτει καλό… μάτι στον εντοπισμό παικτών και είναι ικανός στο κοουτσάρισμα, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Έλληνας προπονητής έχει διανύσει μεγάλη απόσταση από τον άνθρωπο που ρίχτηκε στα βαθιά τη διετία 2000-2002. Πλέον διαθέτει μεγάλη πείρα, πολλές παραστάσεις από το εξωτερικό και ουδείς ποτέ αμφέβαλε για τις ικανότητες και τις γνώσεις του. Συν τοις άλλοις, γνωρίζει άριστα τους παίκτες από την Εθνική ομάδα, αλλά και την ελληνική πραγματικότητα, ενώ είναι ελεύθερος (το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ λήγει).

Σε κάθε περίπτωση, η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να περιλαμβάνει εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Όπως πιθανώς και σε άλλα ζητήματα που «καίνε», με πρώτο και σημαντικότερο αυτό του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει σημαντική μεν, πλην όμως όχι απαγορευτική διαφορά.

Πηγή: sport-fm.gr