Στενοχωρημένος για την πικρή ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Μιχάλ Πρόμπιερζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός του Άρη έδειξε προβληματισμένος από τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας και τόνισε πως θα πρέπει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πολωνός προπονητής:

«Θέλαμε να αποφύγουμε αυτά που δείξαμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να συνεχίσουμε με νίκη, όμως χάσαμε και αυτό είναι πικρό. Το ταξίδι της επιστροφής θα είναι πολύ μακρύ, αφού έχω πολλά να σκεφτώ και να βρω λύσεις. Υπάρχει πίκρα για τον τρόπο που δεχθήκαμε το γκολ, αφού στο 0-0 είχαμε δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Θέλαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά ο τραυματισμός του Σανκαρέ άλλαξε τα πλάνα μας. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Είμαστε δυστυχισμένοι και χρειάζεται και πάλι να προσγειωθούμε».

Για το γεγονός ότι ο Σάκης Τσιώλης ξέρει τον Άρη, απάντησε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του. Παίζει κάποιο ρόλο αλλά όχι τον πιο καθοριστικό το ότι ο Τσιώλης ξέρει τον Άρη. Και εμείς ξέραμε πώς παίζει ο Αστέρας αλλά δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε στο βαθμό που θα θέλαμε».

Πηγή: sport-fm