Υπεγράφη από τους δικηγόρους των δύο πλευρών το προσύμφωνο μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και Σουλτάν Αλ Σαούντ με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επήλθε συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές στο περίφημο MoU, το οποίο αποτελεί το πρώτο βήμα για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό. Ο Αλ Σαούντ θα καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό το ποσό των 15 εκατ. ευρώ τα οποία στη συνέχεια θα περάσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν επέλθει και η τελική συμφωνία. Τα χρήματα αυτά θα είναι δεσμευμένα από τον σύλλογο με την δυνατότητα όμως να χρησιμοποιηθούν από την ημέρα που θα συσταθεί το νέο Δ.Σ.

Ήδη από Πέμπτη ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μετόχων και αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει και διοικητικό συμβούλιο, που θα έχει μεταβατικό χαρακτήρα.

Σε αυτό ουσιαστικά θα καθοριστεί η ημερομηνία πραγματοποίησης της επόμενης γενικής συνέλευσης η οποία θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της νέας εποχής του πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό.

Υπολογίζεται πως οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Πηγή: sportfm.gr