Την αποστολή του Άρη για το αυριανό (23/10, 20:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Σάκης Τσιώλης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «κίτρινης» ΠΑΕ. Χωρίς να υπάρξει κάποια έκπληξη ο 52χρονος προπονητής υπολογίζει ξανά τον Νέρι Καστίγιο και τον Χουάν Τόχα, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεαρός Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο στη δεύτερη ομάδα των Θεσσαλονικέων.

Ο 20χρονος μέσος έχει την ικανότητα να παίζει ως στόπερ ή δεξί μπακ και, εφόσον μπει και στην τελική 18άδα, θα είναι μια εναλλακτική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Αξίζει να σημειωθεί πως για δεύτερο σερί ματς ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος βρίσκεται στην αποστολή του Άρη, δείχνοντας πως χαίρει της εκτίμησης του κ. Τσιώλη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίδεζ, Ακόστα, Γιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Οικονομόπουλος.

Η αποστολή θα αποσυρθεί το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Οι ποδοσφαιριστές που δεν μετέχουν στην αποστολή προπονήθηκαν το πρωί στο Ρύσιο.

Πηγή: sport-fm.gr