Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ισοπαλία (2-2) με την Ρούμπιν Καζάν θα προετοιμαστούν στον ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ακόμη μία θετική εμφάνιση, όμως δεν μπόρεσαν – παρότι είχαν πολλές ευκαιρίες – να πάρουν τη νίκη στο «Τσεντράλντι».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία έντεκα ματς που έχει δώσει μακριά από την Τούμπα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το φαληρικό γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Αρίας και ο Κοντρέρας, οι οποίοι «κληρονόμησαν» κάποια προβλήματα τραυματισμών στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας. Ο Κολομβιανός χαφ υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Χιλιανός αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον γλουτό.

Άλλωστε, ο Μπόλονι είχε αφήσει εκτός αποστολής ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τους οποίους ξεκούρασε και θέλησε να τους δώσει «ανάσες» για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Επαφές με Κατσικά

Για την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας οι Θεσσαλονικείς να ασχοληθούν πιο ζεστά με την υπόθεση του 21χρονου στόπερ. Όσον αφορά εκείνη του Απόστολου Γιάννου, σύντομα θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» και απομένουν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr