Καρέ… μεταγραφών αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Άρης, αφού φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία και με τον Έλντιν Γιακούποβιτς. Η πολύμηνη απουσία του Μιχάλη Σηφάκη ανάγκασε τους «κίτρινους» να κινηθούν αστραπιαία για τον Ελβετό τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου όταν βγει η σχετική απόφαση από την ΕΠΟ.

Όπως γράφει η «SportDay», οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 27χρονο γκολκίπερ και δεν αποκλείεται αυτή να επισημοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Άρης «κλείνει» τον Γιακούποβιτς με πολύ δελεαστικούς οικονομικούς όρους που δεν επιβαρύνουν το μπάτζετ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον Νόε Ακόστε, τον Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ και τον Χαβιέρ Ούμπιντες που θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια. Αν και ο τελευταίος προπονείται ακόμα στον Βόλο, ο μάνατζερ του πήγε στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τους διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Λάρισα με νέα πρόσωπα τον Σολτάνι, τον Καζναφέρη και τον Γιαννίτση σε σχέση το αντίστοιχο φιλικό με την Καλαμαριά.

Ωστόσο, ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τον Ιάκομπ που επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις χθες από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Το φιλικό είναι προγραμματισμένο στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Η 20μελής αποστολή: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Ντίκο, Τόχα, Παπαστεριανός, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης, Βράνιες, Καστίγιο, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Σολτάνι, Αγτζίδης, Πρίττας, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Καπετάνος.

Πηγή: sport-fm.gr