Το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα «έπλεξε» με δηλώσεις του για ακόμα μια φορά ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος χαρακτήρισε την ισπανική ομάδα ως την «κορυφαία» του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στις προπονητικές ικανότητες του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Για εμένα το φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Μόνο η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο», είπε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός και συνέχισε, σχολιάζοντας τις προπονητικές ικανότητες του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Εμείς, η Λιόν και η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μουρίνιο μπορούν να καλύψουν τη διαφορά που υπάρχει. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει μεγάλες ικανότητες και μπορεί να δημιουργεί μεγάλες ομάδες που κερδίζουν τίτλους».

Τέλος, ο Φαν Χαάλ αναφέρθηκε και στην Ίντερ για την οποία πάντως δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια πριν μερικές μέρες, ενώ αυτή τη φορά πρόσθεσε:

«Θα δούμε πως θα είναι η Ίντερ με τον Ράφα Μπενίτεθ αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που θα αγωνίζεται. Η Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα, νομίζω ότι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα προόδου με την πρόσληψη του Μουρίνιο. Είναι ο τύπος του προπονητή που μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη, κάτι που δεν το πέτυχαν τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: gazzetta.gr