Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κάρλος Σάντσες κόντρα στην Αργεντινή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, γεγονός που δεν… βολεύει τον Ολυμπιακό. Ο Φρανσίς Ντεκουριέρ δήλωσε πως τον πήρε τηλέφωνο ισπανικός σύλλογος, ενώ τον Κολομβιανό χαφ παρακολουθεί και ομάδα από την Αγγλία. Σήμερα ανακοινώνει ποιους «κόβει» από την προετοιμασία ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Η εμφάνισή του ήδη προκάλεσε ενδιαφέρον. Σημαντική ομάδα από την Ισπανία μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει τι ισχύει με τον ποδοσφαιριστή. Τους απάντησα ότι ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά εδώ και μία εβδομάδα η επικοινωνία έχει διακοπεί. Ο Σάντσες όμως είναι δεδομένο ότι δεν πωλείται μέχρι να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα» τόνισε στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, προσθέτοντας: «Ανεπίσημα υπάρχει και ενδιαφέρον από αγγλικό σύλλογο».

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν… παίζουν πια μόνοι τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ευκαιρία να πιέσουν το γαλλικό σύλλογο και να πάρουν τον 25χρονο χαφ με τους δικούς τους όρους. Βέβαια, οι Πειραιώτες δεν φέρονται διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον ποδοσφαιριστή, έχουν καταθέσει την πρότασή του και ίσως ανέβουν λίγο ακόμα στα χρήματα που προσφέρουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ικανοποιήσουν… τρελές απαιτήσεις του Ντεκουριέρ.

«Κάναμε την προσφορά μας πριν από το Κόπα Αμέρικα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε παζάρια. Αν θέλει η Βαλανσιέν, έχει καλώς. Αν δεν θέλει, θα δούμε κι άλλες λύσεις» έλεγαν από το στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Η «μαύρη» λίστα του Βαλβέρδε

Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (09:00). Σε αυτήν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει ποιοι θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα γίνουν γνωστοί ποιοι βρίσκονται και στη «μαύρη» λίστα του Ισπανού τεχνικού.

Οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Επστάιν, Νέμεθ, Βασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης, Κατσικογιάννης, Νταρμπισάιρ και Σοϊλέδης δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, αφού δεν υπολογίζονται και από τη Δευτέρα θα προπονούνται μόνοι τους μέχρι να βρεθεί λύση. Στο Ζέεφελντ, κατά πάσα πιθανότητα, θα ταξιδέψει και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος παραμένει εκτός πλάνων από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, θα συμπεριληφθεί για να… πουληθεί.

Πηγή: sport-fm.gr