Το μπαλάκι στον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του πετά ο Μπρούνο Τσιρίλο. Στον Ιταλό αμυντικό προτάθηκε ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές (250.000) και ο ίδιος παρότι δεν κρύβει το συναισθηματικό του «δέσιμο» με την ομάδα, είναι σαφές πως περιμένει κάποια καλύτερη προσφορά.

«Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι να πω, γιατί όλα είναι ανοικτά και κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει τη συνέχεια. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα έκανα ένα ραντεβού με τον Φεντερίκο Παστορέλο (σ.σ. μάνατζέρ του). Μπορώ να πω ότι πλέον είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να με κρατήσει και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα. Εγώ αγαπάω την ομάδα, λατρεύω τον κόσμο και είναι λογικό η επιθυμία μου να είναι να παραμείνω. Ακόμα όμως δεν μπορώ να πω με σιγουριά για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα», τόνισε ο 34χρονος αμυντικός στην «Εξέδρα» και πρόσθεσε: «Περιμένω κι εγώ να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα μου με τον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι νιώθω εξίσου δυνατός, όπως όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, να βοηθήσω την ομάδα. Αγαπάω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και νιώθω ότι και αυτοί με έχουν αγαπήσει. Το μέλλον θέλω να σκέφτομαι ότι θα μας βρει μαζί και θα συνεχιστεί αυτή η αγάπη μου με τον κόσμο της ομάδας».

Τέλος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Με ή χωρίς τον ίδιο… «Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε δύο σεζόν πολύ καλές και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά καιρούς. Θέλω να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα κορυφής και μπορεί πάντα να γίνεται καλύτερος. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ελπίζω να είμαστε καλύτερα στο μέλλον».

Δύο «κολώνες»

Στην αναζήτηση ενός υψηλόσωμο αμυντικού κι ενός σέντερ φορ περιοχής επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι με την αποχώρηση του Μπρούνο Τσιρίλο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από την παραμονή του, θέλει έναν δυνατό στόπερ για παρτενέρ του Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ έχει ζητήσει επίσης έναν επιθετικό που θα μπορεί να αγωνίζεται μόνος του στην κορυφή του 4-3-3. Σε ό,τι αφορά αυτές τις κινήσεις, αλλά και τις υπόλοιπες που θα γίνουν, πολλά θα εξαρτηθούν και από το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η Ουντινέζε ολοκληρώνει την πώληση του Αλέξις Σάντσες στην Μπαρτσελόνα έναντι περίπου 30 εκατ. ευρώ κι εν συνεχεία αναμένεται η πρότασή της στον ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Πηγή: sport-fm.gr