Την εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Βαγγέλης Μόρας στη συγκέντρωση των διεθνών ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων της “Γαλανόλευκης” τονίζοντας ότι η ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του προκριματικού ομίλου του Euro 2012. «Ευχαριστώ τον κύριο Σάντος για την ευκαιρία που μου έδωσε» δήλωσε από την πλευρά του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στις 12:00 το μεσημέρι συγκεντρώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας σε ξενοδοχείο τη Βουλιαγμένης, ενόψει των αγώνων με Μάλτα και Εκουαδόρ που ακολουθούν, στις 4 και 8 Ιουνίου αντίστοιχα. Ο Φερνάντο Σάντος έχει προγραμματίσει ανοιχτή προπόνηση στις 17:00, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν δύο διαφορετικά προγράμματα. Όσοι συμμετείχαν στα ματς των πλέι οφ θα προπονηθούν συντηρητικά, για την αποφυγή τραυματισμών, ενώ αυτοί που προέρχονται από πολυήμερη αποχή, θα κάνουν πιο εντατικό πρόγραμμα, για να βρεθούν σε καλή κατάσταση.

Εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες: Λυμπερόπουλος, Σαμαράς, Τζόρβας, Χαλκιάς, Σηφάκης, αλλά και οι τιμωρημένοι Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, έξω από το ξενοδοχείο, ο Βαγγέλης Μόρας είπε:
«Θυμόμαστε όλοι πόσο δύσκολα κερδίσαμε την Μάλτα στη Βαλέτα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε 3 βαθμούς. Είμαστε φαβορί και μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, μόνο αν πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και όχι σαν αυτή με τη Μάλτα στη Βαλέτα.»

Αναφερόμενος στην παρουσία τους κόσμου, υπογράμμισε:
«Εννοείται ότι θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Το παιχνίδι με τη Μάλτα είναι από τα πιο σημαντικά και χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων».

Για της κλήσεις του Σάντος και τα νέα πρόσωπα, συμπλήρωσε:
«Πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο προπονητής έχει καλά αποτελέσματα και όσοι έρχονται προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν είναι αδιάφοροι και αυτό είναι σημαντικό για την Εθνική ομάδα».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υποστήριξε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος που μου έδωσε την ευκαιρία και θα δουλέψω πολύ για να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Για την υποδοχή που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του, είπε:
«Η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ θερμά. Γνωρίζω αρκετά παιδιά από την Εθνική, είμαι πολύ καλά μαζί τους και αυτό σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Ενώ κλείνοντας, κατέληξε: «Το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί είναι η κλήση στην Εθνική και σίγουρα έκλεισα με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Θα προσπαθήσω να δουλέψω και να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Πηγή: sport-fm.gr