Τον σχεδιασμό της ομάδας «τρέχουν» στον Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Ύστερα από την επανεκλογή του Θανάση Αθανασιάδη στη διοίκηση της ΠΑΕ, οι «κίτρινοι» ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων και ο Σάκης Τσιώλης είναι σε συνεχή επαφή και προτεραιότητα αποτελεί η εκκαθάριση του ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, ο 52χρονος προπονητής ενημέρωσε τη διοίκηση για τους παίκτες που δεν υπολογίζει και σύντομα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες. Την ίδια ώρα, ο κ. Τσιώλης έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο επιθετικών, δύο κεντρικών αμυντικών και δύο παικτών για την αριστερή πλευρά (ενδέχεται να γίνουν τρεις, αν στραβώσει η υπόθεση του Καστίγιο).

Κάθε μέρα φθάνουν δεκάδες προτάσεις για παίκτες, τους οποίους οι διοικούντες εξετάζουν και αφήνουν την τελική απόφαση στον προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιώλης φέρεται να έχει ζητήσει να συνεργαστεί εκ νέου με τον Κώστα Καπετάνο (Ολυμπιακός Βόλου), ενώ ενδιαφέρεται και για τον Ροζέριο Μάρτινς (Αστέρας Τρίπολης). Επίσης, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Κώστα Μήτρογλου (Ολυμπιακός) και του Νίκολα Μπέλιτς (Πανσερραϊκός).

Πηγή: sport-fm.gr