Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε για άλλη μία ημέρα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, αλλά σήμερα είχε παρέα τον Σίντνεϊ Γκοβού. Μέχρι στιγμής δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή των δύο Γάλλων στην πρεμιέρα των πλέι οφ, στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν και όλα θα κριθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, το οποίος περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», παιχνίδι με περιορισμούς σε τρία γκρουπ και ελεύθερο δίτερμα, πλην των Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι οποίοι απουσίαζαν με άδεια για προσωπικούς λόγους. Ατομικό ακολούθησαν οι Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας από μικροτραυματισμούς.

Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι αποτέλεσμα της έντασης των προπονήσεων που κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού θέλει μέσω αυτής της μίνι προετοιμασίας, να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στα πλέι οφ.

Πηγή: sport-fm.gr