Αν αναλογιστούμε το ποδοσφαιρικό θέαμα που βλέπουμε στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής τότε μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η μάχη της εξέδρας έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Απολαύστε τις δέκα εμφανίσεις οπαδών που έχουν τραβήξει μέχρι στιγμή την προσοχή των φωτογράφων χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα από τις βουβουζέλες…

Νο 10 – Β. Κορέα
Δεν έχουν τίποτα το εξαιρετικό, ωστόσο αυτή η εικόνα είναι συλλεκτική. Βλέπετε τους μοναδικούς Βορειοκορεάτες που γνωρίζουν το πραγματικό σκορ της ομάδας τους κόντρα στην Βραζιλία (νίκη της Σελεσάο με 2-1). Κι αυτό γιατί στην πατρίδα τους τα media μετέδωσαν μόνο το γκολ της ομάδας τους και έκαναν γαργάρα τα υπόλοιπα!


Νο 9 – Ν. Αφρική

Η διοργανώτρια Bafana Bafana, εγκαταλείπει νωρίς νωρίς. Στερνή εικόνα η ευτραφής Αφρικανή με τις… πλερέζες και ο συνοδός της που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει συμβουλές styling από τον Λάκη Γαβαλά.

Νο 8 – Βραζιλία
Όταν η Βραζιλία… εξαφρικανοποιείται. Που είναι οι λυγερόκορμες ακόλουθες; Όχι άλλο Μαντέλα. Enough…


Νο7 – ΗΠΑ

Δεν κάναμε λάθος. Δεν είναι στιγμιότυπο από το Athens Pride. Είναι τα Αμερικανάκια που με το πέρασμα των χρόνων μαθαίνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των αντρικών σπορ.


Νο 6 – Αγγλία

Sorry κιόλας, αλλά με τόση κέτσαπ στην μούρη, η εικονιζόμενη «τρελο-αφανού» μοιάζει περισσότερο με hot dog παρά με Άγγλο οπαδό.

Νο 5 – Ιαπωνία
Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί την… ταφόπλακα του τελευταίο Σαμουράι. Πόσο πιο χαμηλά;

Νο 4 – Νέα Ζηλανδία
Ίσως η πιο πρακτική στολή μιας κι εκεί κάτω έχουν χειμώνα.

Νο 3- Γαλλία
Και μόνο για τον αυτοσαρκασμό τους ένα μπράβο το αξίζουν τα Γαλλάκια. Χαρές που θα έκανε και ο Μαραντόνα όταν τους είδε με την συμπάθεια που έχει στον Πλατινί…

Νο 2- Αργεντινή
Respect. Το «χέρι του Θεού» κλείνει φέτος τα… 24 του χρόνια. Τιμή και δόξα στον Ντιέγκο Μαραντόνα που οδήγησε ως παίχτης την Albiceleste στην κορυφή στο μουντιάλ του Μεξικό το ’86 και φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία ως προπονητής της.

Νο 1 – Παραγουάη
Ότι περιμέναμε να δούμε από την Βραζιλία τελικά το βλέπουμε από την Παραγουάη. Τα πρωτεία, πάντως, στην σαγηνευτική πλευρά της εξέδρας, δεν τα χάνει η Λατινική Αμερική.