«Δεν χάνουμε την πρόκριση. Θα πάμε να νικήσουμε στην Τούμπα». Αυτή τη βεβαιότητα εξέφραζαν όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο 1-1 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έβαλαν με την κακοδαιμονία τους για τα τέσσερα δοκάρια που είχαν στο ματς και τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως αν παρουσιαστούν αρκούντως σοβαροί και… τυχεροί στη ρεβάνς στις 2 Φεβρουαρίου θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μάλιστα στήριζαν ακόμη περισσότερο τη σιγουριά τους στο γεγονός ότι εκτός σοβαρού απροόπτου δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν την «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, καθώς επίκειται τιμωρία του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον με μία αγωνιστική) για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο.

Καμία ανησυχία για τιμωρία

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για πιθανή τιμωρία της έδρας για το κέρμα που χτύπησε τον βοηθό διαιτητή Τρύφωνα. Στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Τριτσώνης ανέφερε πως έπεσε ένα μικροαντικείμενο χωρίς να τραυματιστεί ο βοηθός και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα.

Ξεκούραση και μετά… Τρίπολη

Ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την Πέμπτη αναγνωρίζοντας την ανάγκη να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (17:15) θα αρχίσει την Παρασκευή. Ο Νταβίντ Φουστέρ άρχισε τρέξιμο, σήμερα θα κάνει διπλή προπόνηση και αν καταφέρει την Παρασκευή να μπει σε φουλ ρυθμούς, θα είναι στην αποστολή. Εκτός μάχης για τον προσεχή αγώνα είναι ο Ντουντού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μοϊσές, που παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις. Ο Μέλμπεργκ, που δέχτηκε στο χθεσινό ματς μία γονατιά στον αριστερό μηρό, δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, καθώς τα εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει θα διατίθενται σήμερα και αύριο στο Καραϊσκάκη (10:00-17:00) έναντι 25 ευρώ το καθένα.

Τελειώνει του Μιραλάς

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ενημερώσει τη Σεντ Ετιέν για τη χρήση της οψιόν αγοράς του Βέλγου φορ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2014, με αποδοχές που θα φτάνουν κλιμακωτά μέχρι και το 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο «καθαρά».

Σε ό,τι αφορά στη φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Ράφικ Τζεμπούρ, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: sport-fm.gr