Στο κλειστό του Μετς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Νεπτούν Ναντ για το Challenge Cup του βόλεϊ γυναικών το βράδυ της Τετάρτης (10/1), οι οπαδοί των «πράσινων» σήκωσαν πανό που έγραφε: «Καμία λιγότερη» με αφορμή την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Με την ελληνική κοινωνία συγκλονισμένη από τα στοιχεία της υπόθεσης που βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, αλλά και τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά των γυναικών και της έμφυλης βίας, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν μήνυμα με το πανό που ανέβασαν.

To πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 σετ στην αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του θεσμού και στο δεύτερο ματς στις 16 Ιανουαρίου θα επιχειρήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη Γαλλία.

«Του λείπει η Γεωργία»

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η 41χρονη εγκυμονούσα αποχώρησε από την εργασία της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και κατευθύνθηκε μαζί με τον 39χρονο σύντροφό της στο σπίτι του. Εκεί φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από εκείνον κι έναν άνδρα ακόμη ηλικίας 34 ετών. Έπειτα παρουσιάζονται να άφησαν το πτώμα της σε ερημική τοποθεσία έξω από τη Νέα Τριγλία της Χαλκιδικής.

Στο μεταξύ, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο δικηγόρος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία, Όθων Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα μαζί του μέσα στο γραφείο του Ανακριτή ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει».

«Τώρα πια έχουμε στα χέρια το υλικό της δικογραφίας, ώστε να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε και αμέσως μετά θα γίνει επί τούτου συζήτηση σε επισκεπτήριο με τον εντολέα μου. Ο ισχυρισμός του είναι ότι έχει εμπλακεί αποκλειστικά και μόνο από την απολογία του συγκρατούμενού του, τον οποίο τον θεωρεί μοναδικό και κύριο υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί σε βάρος της Γεωργίας» τόνισε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος.