Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Η  Antigoni με το Jalla δεν είναι απλώς ένα pop τραγούδι, αλλά μια σύνθεση που καταφέρνει να συνδυάσει τους σύγχρονους ρυθμούς με παραδοσιακά στοιχεία, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που οι παρευρισκόμενοι στην αρένα υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στον B’ Ημιτελικό της Eurovision 2026

Η παρουσία της ερμηνεύτριας στη σκηνή συνοδεύεται από μια προσεγμένη παραγωγή, η οποία δίνει έμφαση στις ρίζες της συμμετοχής.

«Η δική μας συμμετοχή! Η Αντιγόνη Buxton φέρνει το “Jalla”, ένα κομμάτι που μυρίζει Μεσόγειο». Το οπτικό αποτέλεσμα φέρει τη σφραγίδα της Sacha Jean-Baptiste, η οποία δημιούργησε ένα σκηνικό περιβάλλον που αναδεικνύει την κίνηση και τον ρυθμό του κομματιού. Η χορογραφία, σε συνδυασμό με την pop δομή του τραγουδιού, προσδίδει στη συμμετοχή της Κύπρου μια δυναμική που στοχεύει απευθείας στο συναίσθημα του κοινού.

Η Antigoni Buxton κατάφερε να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του video clip στη ζωντανή εμφάνιση, διατηρώντας το «χρώμα» που απαιτεί μια τέτοια ethnic-pop παραγωγή.

Η Μαρία Κοζάκου υποδέχθηκε την Antigoni χρησιμοποιώντας κυπριακή διάλεκτο, κάνοντας αναφορά και στη δική της καταγωγή από την Κύπρο. Λίγο νωρίτερα, στην ειδική εκπομπή για τη Eurovision, είχε αποκαλύψει με χιούμορ: «Όταν μιλούσε ο πατέρας μου με τα αδέλφια του δεν καταλάβαινα λέξη».

Με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, η Κύπρος περιμένει πλέον την ετυμηγορία των τηλεθεατών.