Η Άλκμααρ διατηρεί ελπίδες για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League και ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 12 γκολ σε 20 συμμετοχές.

Ο Έλληνας φορ ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ολλανδική ομάδα κόντρα στη Ζρίνσκι για την 5η αγωνιστική των ομίλων και τη διατήρησε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ. Το 12ο συνολικά στη διοργάνωση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και ο κορυφαίος σκόρερ από το 2021-22, όταν και καθιερώθηκε το Europa Conference League, μέχρι σήμερα.

Τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Παυλίδη, 12 δηλαδή, έχει και ο Αρτούρ Καμπράλ της Μπενφίκα, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στη Φιορεντίνα που έφτασε μέχρι και τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ.

Όπως και να έχει, στα social media της διοργάνωσης ήθελαν να σταθούν στον Παυλίδη, με αποτέλεσμα στον λογαριασμό του Europa Conference League στο Instagram να γίνει ανάρτηση με τον Έλληνα φορ της Άλκμααρ και την επισήμανση πως είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ιστορίας του θεσμού με 12 γκολ.