Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ δεν ικανοποιεί με τη μέχρι τώρα πορεία της τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League και είναι πιθανό να υπάρξει αλλαγή προπονητή το προσεχές καλοκαίρι, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι έγινε ήδη πρόταση στον Κάρλο Αντσελότι που θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία του Ιταλού προπονητή στη Βασίλισσα και δεν αποκλείεται να φύγει όχι μόνο από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2024 αλλά γενικά από την Ισπανία για να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου στο παρελθόν δούλεψε σε Τσέλσι και Έβερτον.

Όπως αναφέρει το ισπανικό «Deportes Cope», ο Αντσελότι έχει στα χέρια του πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δημοσίως στηρίζει συνεχώς τον Τεν Χαγκ αλλά ανεπισήμως, όπως φαίνεται, γίνονται κινήσεις για την αντικατάστασή του το προσεχές καλοκαίρι.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, πάντως, αφού υπάρχουν και κάποια άλλα ισπανικά Μέσα που ισχυρίζονται ότι η Ρεάλ έχει προτείνει ανανέωση του συμβολαίου στον «Καρλέτο», την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ της Βραζιλίας θεωρούν σχεδόν σίγουρη τη συμφωνία του για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας τους.