Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Πέμπτη (9/11) την Αμπερντίν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο, με την ΠΑΕ να απευθύνεται στους οπαδούς μέσω ανακοίνωσης και να τους δίνει σαφείς οδηγίες για τη συμπεριφορά τους ώστε να μην υπάρξει τιμωρία της έδρας από την UEFA.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ως τώρα και με ακόμη μία θα πάρει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης, με την ΠΑΕ να παίρνει όλα τα μέτρα ώστε να μη δοθεί καμία αφορμή στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τιμωρία της Τούμπας.

Η σχετική ανακοίνωση των Ασπρόμαυρων αναφέρει τα εξής…

«Ολοι μαζί για την πρόκριση. Η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι, με τη φωνή και το πάθος μας.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ενέργεια της Τούμπας φέρνουν την πρόκριση και το γήπεδο μας μένει ανοιχτό για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν ώστε να οδηγήσουν τους παίκτες μας σε μία ακόμα νίκη!

Συνεχίζουμε μαζί το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Προστατεύουμε το γήπεδο μας και δεν θέτουμε σε κίνδυνο της παρουσία των φιλάθλων μας στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να στερήσει από την ομάδα την ενέργειά σας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και πανηγυρίζουμε μία ακόμα πρόκριση!».