Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 41χρονη γυναίκα, την οποία πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με όσα είπε φίλη του τραγικού θύματος, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας.

Ο Δήμητρα Τσιλίδου, δικηγόρος και φίλη της Βίκυς ανέφερε πως η ταλαιπωρία της γυναίκας είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια, ενώ πρόσφατα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του 47χρονου.

«Άκουσα το δεύτερο πυροβολισμό και το πίστεψα ότι μπορεί να ήταν κάτι τέτοιο» είπε εμφανώς ταραγμένη η κυρία Τσιλίδου στο «Πρωινό».

Η ίδια είδε τη μεσαία κόρη του θύματος να βγαίνει από το καφενείο, με την μπλούζα της μέσα στα αίματα ενώ η μικρή της κόρη έλεγε στο τηλέφωνο «πυροβόλησε τη μαμά».

Η φίλη του θύματος εκτιμά, και βάσει των αυτοπτών μαρτύρων ότι ο δράστης παρακολουθούσε την 41χρονη αφού «τους πέρασε όλους και μπήκε κατευθείαν στην κουζίνα», μόλις είχε μπει κι εκείνη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλέστηκε η κυρία Δήμητρα, «η μεσαία κόρη της γυναίκας, μπήκε μπροστά για να προστατέψει τη μαμά της».

Ερωτηθείσα γιατί η 41χρονη δεν χώριζε με τον δράστη της δολοφονίας της απάντησε πως «μπορεί μια γυναίκα να ζει υπό το καθεστώς φόβου», συμπληρώνοντας πως, «όταν έδειχνε τη διάθεση να χωρίσει, γίνονταν φασαρίες».