Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στην Κω, πριν από τη δολοφονία της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ προβλήθηκε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσίανός με την 27χρονη Πολωνή να επιβαίνουν στη μηχανή του, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023.

Το ρολόι της κάμερας δείχνει 00:08:16 μεσάνυχτα της Τρίτης, αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά. Συνεπώς, η πραγματική ώρα που έχουν καταγραφεί οι εικόνες είναι 22:59.

Σε άλλο βίντεο, δύο ημέρες μετά το έγκλημα, ο Μπαγκλαντεσιανός φαίνεται να περνάει πεζός μπροστά από την ίδια κάμερα, και να κατευθύνεται προς το σημείο, όπου φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία και να επιστρέφει μετά από έντεκα λεπτά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό ταυτοποίησαν τον 32χρονο.

Ο 32χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές στην τρίωρη απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η δικηγόρος του 32χρονου, Αθηνά Φουντωτού, σημείωσε ότι ο εντολέας της δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της ανακρίτριας.