Οι αναζητήσεις που έκανε στο κινητό του τηλέφωνο ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός «μιλούν» για τα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια. Αν και ο ίδιος προσπάθησε να διαγράψει το ιστορικό αναζήτησης αλλά και να ξεφορτωθεί την κάρτα SIM του, οι Αρχές κατάφεραν και να ανακτήσουν τα δεδομένα αλλά και να βρουν την κάρτα.

Έτσι, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «TLive», αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν τις αναζητήσεις του Μπαγκλαντεσιανού στο Google. Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 32χρονος αναζήτησε «πώς να εξαφανίσετε το DNA από ένα σώμα» και «πώς να κρύψετε ένα πτώμα».

Επιπλέον, στην προσπάθειά του να εξαφανισθεί, καθώς ο ίδιος ήθελε να φύγει από τη χώρα και να μεταβεί στην Ιταλία, ο 32χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο το «πώς να διαγράψετε το στίγμα του κινητού σας». Έτσι, φαίνεται πως ήθελε να διαγράψει τα ίχνη και τα βήματά του. Ύστερα, τα ανακτημένα αρχεία από το κινητό του, αναφέρουν πως ο Μπαγκλαντεσιανός έστειλε μήνυμα σε ομοεθνή του, λέγοντας του «πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω στην Ιταλία».

Η ελληνική αστυνομία συλλέγει τώρα στοιχεία προκειμένου να βρει τη λύση της υπόθεσης, καθώς η σορός της κοπέλας ήταν σε προχωρημένη σήψη και ήταν δύσκολο να δοθούν στοιχεία από το σώμα της. Η 27χρονη Αναστάζια αναζητούνταν από τις Αρχές για μια εβδομάδα, προτού βρεθεί σκοτωμένη σε χωράφι στην Κω.

Ο 32χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές στην τρίωρη απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η δικηγόρος του 32χρονου, Αθηνά Φουντωτού, σημείωσε ότι ο εντολέας της δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της ανακρίτριας.