Τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία, αρνήθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω, έπειτα από την τρίωρη απολογία του.

Μετά την απολογία του, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η δικηγόρος του 32χρονου, Αθηνά Φουντωτού, σημείωσε ότι ο εντολέας της δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Αστυνομία έχει «δέσει» με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα, τόσο του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, όσο και του 27χρονου θύματος.

Στην έρευνα αξιοποιήθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δύο παρακείμενων σπιτιών. Η οικογένεια του θύματος, δια του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 32χρονου.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.