Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο η 27χρονη Αναστάζια.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα κάτω από ένα δέντρο σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές, κοντά στο Τυμπάκι, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν ανάμεσα σε χόρτα. Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία. Η σορός της 27χρονης ήταν γυμνή και σκεπασμένη με κλαδιά. Η μισή βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω.

Όλα τα στοιχεία και η κατάσταση της σορού οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να τη συναντήσει και να την παραλάβει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο συλληφθείς ανέφερε πως πράγματι συνάντησε την κοπέλα.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο που του υπέδειξε εκείνη προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 27χρονη Αναστάζια. Οι αντιφάσεις του και οι κινήσεις του – έκλεισε εισιτήριο για την Ιταλία χωρίς να ενημερώσει κανέναν – οδήγησαν στη σύλληψή του.

Αύριο ο 32χρονος θα απολογηθεί στην Ανακρίτρια Κω.