Κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και συζύγου του έχει στραφεί πλέον δημοσίως ο Μάνος Δασκαλάκης. Μετά τη δήλωσή του πως αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η 33χρονη δολοφόνησε τα τρία τους κορίτσια ο 30χρονος φέρεται να προτίθεται να δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας όταν ασκηθούν διώξεις για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μετά τα νέα δεδομένα που φέρνει στο προσκήνιο το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας δηλώνει έτοιμος να τα βάλει με τους πρώτες ιατροδικαστές που ανέλαβαν τις δύο υποθέσεις.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με την εκπομπή αναμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να καταστεί και εκείνος διάδικος γιατί σε περίπτωση που ασκηθούν διώξεις σε βάρος της συζύγου του θα υποστηρίξει την κατηγορία.

Μάνος Δασκαλάκης

Παράλληλα, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου περιμένει το αντίγραφο του πορίσματος των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας για να δει το τι καταγράφεται αναλυτικά και να κινηθεί στη συνέχεια νομικά κατά των ιατροδικαστών αλλά και όσων γιατρών ενεπλάκησαν στην υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος εξαιτίας των πρώτων ιατροδικαστικών εκθέσεων μπήκε «στάχτη στα μάτια» του και δεν διαπίστωσε τι είχε πραγματικά συμβεί.

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα» επεσήμανε ο Μάνος Δασκαλάκης και σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας» δήλωσε ο πατέρας των νεκρών παιδιών από την Πάτρα όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η εκπομπή του Mega LiveNews.

«Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλογριά. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» συμπλήρωσε.