Στη Νορβηγία βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ, ο οποίος απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά, σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνίδα δικηγόρο του πατέρα. Όπως έγινε γνωστό, της κοινοποιήθηκε επιστολή από το νορβηγικό δικηγορικό γραφείο όπου αναφέρει ότι ο πατέρας και ο 6χρονος βρίσκοντραι στη σκανδιναβική χώρα

Η πρώτη πληροφόρηση από την ΕΛΑΣ αναφέρει πως φέρεται να βγήκαν εκτός χώρας αεροπορικώς με πλαστό διαβατήριο από τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως οι πληροφορίες για την υπόθεση αναφέρουν ότι η μητέρα με το παιδί, είχαν φύγει από τη Νορβηγία το καλοκαίρι του 2020 και τον Αύγουστο, αφού εκείνοι είχαν φτάσει στην Ελλάδα, ο πατέρας είχε προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος της. Η μήνυση του πατέρα προς το πρόσωπο της μητέρας είχε γίνει για αρπαγή ανηλίκου και η οποία μπήκε στο αρχείο καθώς όπως αποδείχθηκε ο ίδιος της είχε δώσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα του παιδιού ώστε αυτό να φτάσει στην Ελλάδα. Τον Ιανουάριο, η Δικαιοσύνη έκρινε πως το καλύτερο για το παιδί ήταν να μείνει στην Ελλάδα και στο σπίτι στο πλευρό της μητέρας του.

Έκκληση απηύθυνε χθες η μητέρα του μικρού Ράινερ. «Είμαι η μητέρα του Ράινερ, που αρπάχτηκε χθες το βράδυ από το σπίτι μας, από έναν κουκουλοφόρο άντρα. Θέλω να κάνω μια έκκληση να μας βοηθήσετε να βρεθεί το παιδί. Είναι ήδη 19 ώρες μακριά μου χωρίς να γνωρίζουμε πού βρίσκεται. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη: Σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.