«Κίνηση εντυπωσιασμού» χαρακτηρίζει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης το ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένετα να ζητήσει νέο γονιδιακό έλεγχο για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα. Τονίζοντας πως «δεν πρόκειται να προκύψει κάτι καινούριο» επισημαίνει πως είναι «μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια και για τα άλλα δύο παιδιά».

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάτι από αυτόν τον έλεγχο από τη στιγμή που έχει γίνει ο γενετικός έλεγχος και έχει αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει κάποιο νόσημα που να συνδέει τους τρεις θανάτους μεταξύ τους», είπε ο ιατροδικαστής μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Τρίτη (26/4).

Εκτίμησε, επίσης, ότι θα έχουμε ανατροπές με την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται σε σχέση με τις πρώτες εκθέσεις και ενδεχομένως θα βρεθούν επιπλέον στοιχεία.

«Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται ο παθολογικός θάνατος των δύο παιδιών είναι μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια» επεσήμανε ο Δημήτρης Γαλεντέρης.

Μπαλάσκας: Είμαστε στα ίχνη της διαδρομής της κεταμίνης

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε ότι η αστυνομία περιμένει τα στοιχεία των ιατροδικαστών «πώς και πώς». Από εκεί και μετά θα εξετάσει αν θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις.

«Είμαστε στα ίχνη της διαδρομής της κεταμίνης, όπως και να γίνει όμως όλα συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο», τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τόνισε.