«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα» δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κληθείσα να σχολιάσει το «άδειασμα» του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση των νεκρών παιδιών τους στην Πάτρα.

Αιχμές για τον εν διαστάσει σύζυγό της είχε αφήσει και νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» δήλωσε, μέσα από τη φυλακή: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι».

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα σε βάρος της Ρούλας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης σε δημοσιογράφους βγαίνοντας από την Ευελπίδων.

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.